哥本哈根滨海大道学校景观设计


哥本哈根奥斯特布罗区一所新建学校的户外游戏区域,帮助学校适应气候变化和管理雨洪。

Outdoor play areas, climate adaptation and rainwater management for a new school in the Copenhagen, district Østerbro.


Strandboulevarden_Sommer_17_WEB.jpg


项目的主要目标是设计一个醒目且适应性强的学校入口,将未来学校将建成的综合体与更大的生态和城市背景相连接。

An essential part of the project was to develop a visible, apparent and accommodating school entrance, and to connect the future school complex to a larger green and urban context.


Skolen på strandboulevarden_Sommer 2018_13_WEB.jpg


乔木和树篱相互搭配,形成美观的绿化整体,围合出游乐空间,学生们可以在这里进行丰富多样的活动、游戏和学习。户外游戏区域使用多种硬质铺装材料、游戏设施和绿化种植,丰富运动体验,激发学生们的创造性思维和想象力。游戏区中既有精心组织的游戏和挑战性活动区域,也有供人沉思的安静空间。

Trees and hedges are planted to form an aesthetic whole and create outdoor play areas that can accommodate a wide variety of activities and play and learning experiences. The outdoor play areas have been equipped with different hard scape materials, play equipment and plantings, to ensure a variety of physical experiences that will stimulate and boost creative and imaginative thinking.The play areas are designed with specific areas for structured play and challenging games as well as quiet areas for contemplation.



版权声明:本文版权归原作者所有,如有侵犯您的权益请及时联系,我们将第一时间删除。

投稿邮箱:8617160@qq.com



扫描关注以下二维码  
了解更多工程设计业界的最新资讯


免费预约顾问
急速 省心 保障
这是一张广告图
    -->
Customer/合作客户 | 诚信.卓越